Wine

Cocktails

Bread & butter

FRISKBAGT BRØD & SMØR MED LÆSØ SYDESALT

40 kroner

HVIDLØGSBRØD MED SMØR & URTER

55 kroner

HOVEDRETTER

Ravioli

SERVERES MED SVAMPE & MYNTEOLIE

145 kroner

Oksetatar

SERVERES MED SPRØD KARTOFFEL OG TRØFFELMAYO

210 kroner

Bøf bearnaise

SERVERES MED SÆSONENS DEJLIGE GRØNTSAGER

295 kroner

Stegt vesterhavsfisk

SERVERES MED hollandaise og sæsonens grøntsager

225 kroner

Dessert

Rødgrød med fløde

Vores nyfolkning af den danske klassiker

65 kroner

Gateau marcel

Friske bær - saltkaramel - brændt hvid chokolade

70 kroner

Espresso Martini

Vodka – kahlua - espresso

100 kroner

HACKS TASTING MENU

5 Course menu

445 kroner

FORRET

Surf 'n Turf

Kombination af okse, laks & torsk

MADOPLEVELSE

Rødbede Surprise

En ret der, der viser hvordan koldt og varmt kan kombineres til en himmelsk oplevelse.

MELLEMRET

Små kartofler

Med ristede svampe, svampecreme, grøn olie & sprød skinke

HOVEDRET

Oksemørbrad

Serveret på græskar, med oksesauce tilsmagt rødvin & ristet knoglemarv

Desert

Gateau Marcel

Med friske bær, saltkaramel & brændt hvid chokolade

VINMENU

Bobler, to glas hvidvin & et glas rødvin

295 kroner