Videre til indhold
Restaurant
Menu
Teatermenu
Om HACK
Vores lokaler
Kontakt
X
Book bord
Menu
Wine
Cocktails
SNACKS & FORRETTER
OLIVEN
30 kroner
Rødbede surprise – Kokosmælk - Appelsin
45 kroner
Panipuri - trøffelcreme - rogn - 3 stk.
50 kroner
Små kartofler - ristede svampe - svampecreme
grøn olie - sprød skinke
65 kroner
Kartoffelvaffel - gulerodspuré - syltet blomkål
75 kroner
Oksetatar - friteret brød
90 kroner
Surf 'n turf - okse - laks - torsk
115 KRONER
Færøsk grillet laks - BBQ - urte crunch
125 KRONER
Bread & butter
FRISKBAGT BRØD & SMØR MED LÆSØ SYDESALT
40 kroner
HVIDLØGSBRØD MED SMØR & URTER
55 kroner
HOVEDRETTER
Ravioli
SERVERES MED SVAMPE & MYNTEOLIE
145 kroner
Oksetatar
SERVERES MED SPRØD KARTOFFEL OG TRØFFELMAYO
210 kroner
Bøf bearnaise
SERVERES MED SÆSONENS DEJLIGE GRØNTSAGER
295 kroner
Stegt vesterhavsfisk
SERVERES MED hollandaise og sæsonens grøntsager
225 kroner
Dessert
Rødgrød med fløde
Vores nyfolkning af den danske klassiker
65 kroner
Gateau marcel
Friske bær - saltkaramel - brændt hvid chokolade
70 kroner
Espresso Martini
Vodka – kahlua - espresso
100 kroner
HACKS TASTING MENU
5 Course menu
445 kroner
FORRET
Surf 'n Turf
Kombination af okse, laks & torsk
MADOPLEVELSE
Rødbede Surprise
En ret der, der viser hvordan koldt og varmt kan kombineres til en himmelsk oplevelse.
MELLEMRET
Små kartofler
Med ristede svampe, svampecreme, grøn olie & sprød skinke
HOVEDRET
Oksemørbrad
Serveret på græskar, med oksesauce tilsmagt rødvin & ristet knoglemarv
Desert
Gateau Marcel
Med friske bær, saltkaramel & brændt hvid chokolade
VINMENU
Bobler, to glas hvidvin & et glas rødvin
295 kroner